Løpsplaner 2016

Teamet 2014/15. Fra venstre Vidar Myklevoll, Kitty (hovedleder), Hanna Lyrek og Teamsjefen Trine K. Lyrek.

Bilde tatt av Magne Ek, Altaposten

2015 ble et merkelig løpsår for Northern Lights Husky.
Her er status:
Langfjordløpet: Avlyst grunnet for lite snø
Alta 2-dagers: Trine, Vidar og Elaine kjørte kontrollert til greie plasseringer.
Femundløpet: Ble avbrutt grunnet storm. Trine og Hanna lå bra an da det løpet ble stoppet. Hanna ble liggende værfast i stormen i mange timer og ble til slutt reddet ned av en redningspatrulje.
Finnmarksløpet: Hanna kjørte inn til en meget imponerende 2.plass i juniorklassen, og fikk dermed VM-sølv. Vidar kjørte 50-mila men måtte bryte på 2.sjekkpunkt grunnet kennelhoste på 3 av hundene.
Pasvik Trail: Trine og Vidar skulle starte med løpet ble avlyst grunnet vårløsingen.

Men vi satser friskt mot en ny sesong.
I 2016 skal Trine nok en gang ta turen til Trøndelag og Femundløpet. I lag med 12 4-beinte atleter starter hun på 600 km. Samtidig skal også Hanna (Trines eldste datter) kjøre Femund Jr. på 200 km.  Mer info om løpet finner du på www.femundlopet.no 

Vidar Myklevoll skal nok en gang kjøre et spann fra Northern Lights Husky på årets Finnmarksløp, 5o mila. Vidar trener jevnt og trutt hele sesongen, og stiller dessuten opp som guide når vi trenger det. Vi har et spann til med på Finnmarksløpet 2016, Hanna skal nemlig kjøre Finnmarksløpet Jr. på 208 km. Dette løpet for de yngste hundekjørerne gikk første gang i 2014 og er åpent for de mellom 15 og 18 år. Mer informasjon om dette løpet finner du på www.finnmarkslopet.no

I tillegg vil det mest sannsynlig bli opptil flere Northern Lights Husky spann å finne på startstreken på andre, kortere løp i Finnmark. Mere informasjon kommer!